Bértámogatási lehetőség a Vármegyei Paktumirodánál

 

A Foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” elnevezésű TOP-5.1.1-15-SB1-2020-00002 azonosítószámú projekt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye Önkormányzata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal konzorciumi együttműködésével valósul meg.

A projekt alapvető célkitűzése a foglalkoztatás növelése, a munkanélküliség és a munkaerőhiány csökkentése, a hátrányos helyzetűek foglalkoztatottságának javítása, a vállalkozások versenyképességének erősítése, a területi egyenlőtlenségek mérséklése.

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Foglalkoztatási Paktumiroda tisztelettel felhívja az érdeklődő munkáltatók figyelmét, hogy a kiemelt munkaerő-piaci program keretében jelenleg még akár

 

6+3 hónapra szóló 100%-os intenzitású bér- és bérköltség támogatások

 

is igényelhetők a célcsoportnak megfelelő, megyei lakosú potenciális munkavállalók foglalkoztatása céljából.

A foglalkoztatási támogatások igénylésével kapcsolatos további információért, a munkaerő igényléséhez szükséges dokumentumcsomagért keressék bizalommal a Paktumiroda munkatársait!

 

Tel.: +36-42/315-435

E-mail: paktumiroda@szszbmo.hu

Személyesen: 4400 Nyíregyháza, Benczúr tér 7.

A munkaerőigényléshez szükséges benyújtandó dokumentumok elérhetőek az alábbi linken is:  http://szabolcsipaktum.hu/paktum2/dokumentumok/